PROSPIKE | DE WAAL 5 | 5684 PH BEST

+31402060001 info@prospike.nl

PROSpike aanwezig op DSEI

Van 10 tot en met 13 september aanstaande neemt PROSpike deel aan de DSEI London. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan dit toonaangevende evenement dat overheden verbindt met de meest prestigieuze toeleveranciers voor defensie en veiligheidsketen. De DSEI staat voor innovatie, delen van kennis, ontdekken en ervaren van de laatste mogelijkheden op het gebied van lucht- en ruimtevaart alsmede defensie, opsporing en veiligheid.

Bezoeker kunnen zich hier aanmelden en registreren. PROSpike is te vinden in stand N6-459. We nodigen onze gasten uit om gebruik te maken van de speciaal toegewezen toegangscode, welke gratis verkrijgbaar is door een mail te sturen naar info@prospike.nl.

Naast het topmodel, de PS-1635, presenteren we tijdens deze beurs een geheel nieuw type spijker. Deze spijker werd door ons ontwikkeld en recentelijk nog succesvol getest op verschillende voertuigtypen waaronder een vrachtwagen (>12 ton) . Daarbij poogde de bestuurder om door te rijden nadat de wielen van het voertuig lek waren gestoken, hetgeen resulteerde in een ‘engine kill’ doordat beide voorwielen van de velg liepen.

Wij begroeten u graag tijdens een van de beursdagen