PROSPIKE | DE WAAL 5 | 5684 PH BEST

+31402060001 info@prospike.nl

INFOPOL 2019 groot succes

Van 2 tot en met 4 april 2019 demonstreerde PROSpike op INFOPOL Kortrijk het NAVO model 1630. Regelmatig werd een nietsvermoedende passant de stuipen op het lijf gejaagd wanneer hij, vanuit zijn ooghoek, de spijkermat uit zijn aluminium behuizing zag schieten. De snelheid waarmee de PROSpike over het wegdek uitschiet en ook weer intrek blijft dan ook indrukwekkend om te zien en zorgde regelmatig voor een verrassingseffect.

PROSpike QR

nor

Veel belangstelling ook voor de PROSpike QR unit, waarvan het proefmodel tijdens Infopol voor het eerst aan het publiek getoond werd. De PROSpike QR is compacter en lichter in gewicht dan de PROSpike 1600 serie waardoor deze zeer geschikt is voor snelle interventies (QR). De komende maanden wordt dit model nog verder doorontwikkeld zodat we de definitieve versie tijdens de DSEI in Londen kunnen presenteren.

Veiligheid door innovatie

De PROSpike 1600 serie vergroot de veiligheid van politie- en defensiepersoneel door gebruik te maken van slimme technologie en een afstandsbediening waarmee de mat tot op 100 meter afstand geactiveerd kan worden.
De PROSpike 1630 en 1635 units beschikken bovendien over de mogelijkheid om spijkermatten aan elkaar te koppelen zodat auto(snel)wegen middels één druk op de knop volledig worden afgesloten.

Naar aanleiding van de grote belangstelling vanuit diverse politiezones verzorgt PROSpike de komende tijd op locaties verspreid in België vrijblijvende demonstraties. Is uw politiezone op zoek naar een middel om een aantal veiligheidsrisico’s tijdens evenementen of controles efficiënt te verminderen? Neem dan gerust contact op met ons kantoor om eveneens een vrijblijvende demonstratie in uw zone aan te vragen. We tonen u graag alle verschillende mogelijkheden die ons PROSpike systeem u kan bieden. Wenst u na afloop van onze demonstratie ons systeem verder intern te testen, dan laten wij vrijblijvend een PROspike unit voor een proefperiode bij u achter.